De organisatie

zondag 3 april 2011

Einde school

Een rustige week, op naar speelpleinwerking!
Na de twee weekjes avontuur ging ik een rustig weekje tegemoet. We brachten alles inorde in de klas zodat onze leerkracht er na de vakantie  weer goed kan invliegen.  Op donderdag was het de grote dag van de kinderen. Ze kregen hun rapport voor de vakantie begon.  Alle ouders waren uitgenodigd. Zo konden ze hun kleine spruit zien blinken  op het podium als ze bij de eerste drie van de klas waren.    Na de grote meeting met de ouders hadden we nog een laatste vergadering met de leerkrachten.  En wat voor een vergadering. Het was een vergadering waarin de manager over elke leerkracht positieve feedback gaf.  Hier zouden ze in Belgie nog iets van kunnen leren. Alle leerkrachten werden een voor een in de bloemetjes gezet. Je zag dat ze het leuk vonden en er echt van genoten. Dat is pas een goede motivatie om er voor te  blijven gaan als leerkracht.  Goed bezig rainbow 4 kids team! J Alle leerkrachten zijn hier ook zo dankbaar voor hun job en uiten dit ook naar het hoofd toe. Knap knap. Zo open en eerlijk! S’ avonds hebben we nog iets gedronken met alle leerkrachten. Het was tof en langs de andere kant ook pijnlijk omdat je wist dat je enkele van deze geweldige mensen niet meer gaat terugzien.  Maar ja, aan alles komt een einde hé.
Vrijdag hadden we een dagje verlof en zijn we serieus gaan shoppen, net zoals zaterdag eigenlijk! Ach ja dat moet ook gebeuren hé ;) Hoewel ondertussen hebben we toch nog wel de speelpleinwerking voorbereid, dus ook nog wel een beetje gewerkt.
Vrijdag zijn Marlies en Marjon ook nog terug naar Belgie vertrokken, net zoals Peneloppe en Gijs! We zullen ze missen! Nu schieten we nog maar met 5 over maar we kunnen dat hier wel af ;)

Voila meer heb ondertussen niet meer te vertellen, maar ik krijg hier en daar wat reclamaties dat ik te weinig op men blog zet ;)
In ieder geval nog veel groeters uit het warme Kenia!


                                        Mijn sponserkindje Juma :)


                                                 Lucky

Het schoolteam




De kleuterklassen


                                            Lies, ik en mevrouw Fatima


                                               
                                                    De hele bende

Geen opmerkingen:

Een reactie posten